2012. december 27., csütörtök

Elmúlt a Karácsony..

Hát elmúlt a Karácsony, csendben, munkával. Hulla fáradtak vagyunk, ilyenkor van a csúcs a vendéglátásban. A napközbeni szünetemben azért fent maradtam, mert vártam Dani hívását. Ma ment érte anyum és a terv szerint december 30-ig marad nála.
Mondjuk ez is érdekes szitu volt, mert múlt héten mondta nekem Dani, hogy a Karácsonyt anyumnál tölti. Kérdeztem akkor tőle, hogy ezt a mamával megbeszéltétek? Azt mondta még nem, de ez eldöntött tény volt részükről már akkor. Annak örülök, hogy menni akar, csak a szervezési része kicsit furán sikerült ismét. Na mindegy. A lényeg, hogy ott van. Így legalább találkozhat a család másik felével és tudom bármikor hívni. :)
Beszéltünk pár percet Skype-on, elmondta, hogy mit hozott neki a "Jézuska" a mamához.. :) Aztán elrohant játszani az unokanővérével, meg az új játékokkal. Anyum mesélte utána, hogy folyamatosan kérdezgette, hogy mi is ott leszünk-e? Aztán meglátta az udvarban az autómat és ismét mondogatta, hogy: "Apa is itt van?" Sajnon nem. :( Az autót még a nyári jégkár utáni javításkor hagytuk ott, mert egyelőre nem tudjuk kihozni. Át kéne vizsgáztatni, meg regisztrációs adót befizetni.... nem is sorolom.
Meló előtt még egyszer hívtak, nővérem gépéről, így tudtunk videótelefonálni.